Beginnerscursus Inline-Skaten 2021

Nu er een lichte versoepeling is voor sporten voor volwassenen willen we graag weer een beginnerscursus inline-skaten laten starten. Deze cursus van 5 avonden zal alle basistechnieken van het inline-skaten behandelen en is gecombineerd met onze bestaande recreantengroep. Deze groep bestaat grotendeels uit personen die één van vorige jaren de cursus hebben gevolgd en daarna door zijn gegaan als groep. Voor de nieuwe deelnemers aan de cursus dus een mooie mogelijkheid om na 5 avonden in deze (zeer gezellige!!) groep door te gaan.

De cursus wordt gehouden op de dinsdagavond om 19.30 uur en we starten op dinsdag 23 maart. De kosten van deze 5 avonden bedragen € 20. Als je vervolgens besluit lid te worden is het 1e kwartaal lidmaatschap (€ 22,50) gratis. Wil je meedoen aan deze cursus? Meldt je dan snel aan via info@skeelerverenigingrijssen.nl. Vermeld hierbij even je naam, adres, geboortedatum en een 06-nr wat we kunnen gebruiken om via de app met je te kunnen communiceren.

De volgende maatregelen zullen in acht genomen worden:
– deelnemers t/m 26 jaar in één groep, hier hoeft geen onderlinge afstand gehouden te worden
– deelnemers 27+ worden verdeeld in groepen van maximaal 4 personen, waarbij onderling minimaal 1,5 meter afstand gehouden moet worden
– tussen de groepen onderling wordt altijd 1,5 meter afstand gehouden
– per groep zal er een ruime plek worden ingericht voor het aan/uit trekken van skeelers
– de training eindigt uiterlijk 20.30 uur ivm de avondklok

Reacties gesloten.