Locatie

In 2018 hebben we als vereniging een prachtige nieuwe accommodatie in gebruik genomen. Deze is gelegen aan de Opbroekweg 42 in Rijssen. De accommodatie bestaat uit een officiƫle inline-skate piste van 200 meter met daaromheen een (vlakke) asfaltbaan van 295 meter die in de winter dienst doet als natuurijsbaan. Ook wordt deze asfaltbaan in de zomer gebruikt voor skeeleractiviteiten.

Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Op de accommodatie zijn tevens toiletten aanwezig. Op dit moment zijn we bezig met de realisatie van een clubgebouw, de verwachting is dat deze eind december 2020 gereed is.

De locatie is beschikbaar voor verhuur aan bijv. trainingsgroepen en verenigingen. Neem voor informatie hierover contact met ons op via info@skeelerverenigingrijssen.nl.

Reacties gesloten.