Dit waren 2 prachtige ijsdagen! Met de snel oplopende temperaturen gaan we morgen niet meer open. We danken jullie voor je bezoek en we danken alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Op naar een volgende ijsperiode!

Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven van onze vereniging. Over ongeveer twee maanden beginnen we al weer met het skeelerseizoen! Wie weet zien we jullie dan ook weer!

Foto: @fotorijssen.nl

GROEN LICHT: de ijsmeesters hebben aangegeven dat het kan! We gaan woensdag 10-1-24 om 18.00 uur open. Een aantal zaken zijn belangrijk:

– jaarkaarhouders en leden kunnen zich melden aan de kassa
– recent (deze week) aangemelde jaarkaarthouders wordt gevraagd hun bevestigingsmail mee te nemen
– entree: € 2 tm 17 jaar, € 3 voor 18 jaar en ouder
– jaarkaarten zijn online te bestellen via www.ssvrijssen.nl
– alleen schaatsers zijn toegestaan op de baan. Toeschouwers moeten op het gras, terras of in de kantine blijven
– vanwege het zwakkere stuk ik de bocht wordt d’r baan deels verlegd om de achterste mast heen, waarbij we deels over de krabbelbaan gaan. Hou hier rekening met elkaar. Het zal druk zijn. Een slee of ander hulpmiddel is daarom niet toegestaan en voorkom (stilstaande) groepsvorming op het ijs
– kom zoveel mogelijk op de fiets, parkeer je eventuele auto op een veilige plek. Een deel van de parkeerplaats bij de baan blijft vrij voor bezoekers van de tennisclub, graag dit respecteren!
– hou rekening met elkaar in alle opzichten!

We hopen op een mooie avond. We zullen van tijd tot tijd bekijken hoe het ijs zich houdt en of het verantwoordt blijft. We hopen ook morgen open te kunnen zijn, van 9.30 tot 21.30 uur. Check altijd de socials en de website voor de actuele situatie.

Met vorst op komst gaat ons schaatshart natuurlijk sneller kloppen. De baan is inmiddels onder water gezet en de nodige voorbereidingen zijn getroffen. Hou voor de actuele situatie onze socials in de gaten! Wilt u alvast een jaarkaart aanschaffen? Dat kan hier.

Vele blije gezichten op de tijdelijke ijsbaan in het centrum van Rijssen. In een prachtig, sfeervol decor hebben veel mensen kunnen genieten van schaatspret, ondanks de nodige regen die gevallen is. Een groot woord van dank aan onze vrijwilligers, die dit de gehele periode in goede banen hebben geleid.