Zaterdag 26 maart is er vanaf 11.30 uur een leuke open dag aan de Opbroekweg 42 in Rijssen. Leden van het Talentteam Reggeborgh zijn aanwezig om een leuke clinic te geven. Verder is er een springkussen, koffie/ranja met wat lekkers, en vertellen we alles over onze vereniging en over onze mooie sport. Natuurlijk heb je ook alle tijd en ruimte om alle vragen te stellen die je voor ons hebt. Kom vooral lekker meedoen en ervaar hoe leuk en gezellig het is om samen te skeeleren! Iedereen is van harte welkom! Zien we jou zaterdag 26 maart?

Vanaf maandag 21 maart gaan onze skeelertrainingen weer van start. We gaan als vereniging een bijzonder seizoen tegemoet, maar de organisatie van 2 prachtige evenementen: de Special Olympics Nationale Spelen en het Nederlands Kampioenschap Baan. Daarnaast zijn er nog vele andere leuke activiteiten, zoals de jaarlijkse toertocht, de clubcompetitie, de stouwdamcompetitie enzovoort. Kortom: bij onze vereniging is altijd wat leuks te doen!

Wil je graag eens een keer sfeer komen proeven en (vrijblijvend) mee komen trainen? Dat kan natuurlijk! Op deze pagina vinden jullie alle informatie die je nodig hebt. Meldt je snel aan om een keer mee te doen!

Beginnerscursus volwassenen
Voor volwassen (15/16+) skeeleraars bieden we ook dit jaar weer een beginnerscursus aan. Deze cursus zal gecombineerd worden met de bestaande recreantengroep, misschien wel de gezelligste trainingsgroep die we in huis hebben! Na de beginnerscursus kun je aansluiten bij deze recreantengroep.
De kosten van de cursus bedragen € 20,-. De cursus bestaat uit 5 (dinsdag)avonden van 19.30 tot 20.30 uur. Besluit je om na de beginnerscursus lid te worden dan is het 1e kwartaal van je lidmaatschap gratis! Aanmelden kan via info@skeelerverenigingrijssen.nl.

Vanaf maandag 21 maart 2022 zullen de skeelertrainingen weer van start gaan. Zodra het trainingsschema bekend is zullen we deze hier delen. Mocht je geïnteresseerd zijn om eens mee te trainen, meldt je dan vast via info@skeelerverenigingrijssen.nl bij ons aan en je ontvangt alle info die je nodig hebt.

De Schaats- en Skeelervereniging Rijssen is door de KNSB gevraagd om in 2022 het Nederlands Kampioenschap Baan te organiseren. Mede de jarenlange ervaring met organiseren van wedstrijden en de prachtige accommodatie werden door de KNSB als reden aangegeven om te kiezen voor onze vereniging. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli zal de nationale top (zowel jeugd als senioren) in Rijssen strijden om de medailles en de titels! Natuurlijk bent u van harte welkom om dit spektakel te komen bekijken, de toegang is gratis en er zal gezorgd worden voor een leuk randprogramma.

In 2022 gaat de regio Twente de Special Olympics organiseren. Dit sportevenement voor mensen met een beperking wordt 1x per 2 jaar georganiseerd. De verschillende sporten worden over 14 Twentse gemeenten verdeeld, waarbij het inline-skaten toegewezen is aan de gemeente Rijssen-Holten. Dat betekent dat op 10 en 11 juni 2022 onze accommodatie decor is van dit prachtige evenement! We zien er naar uit om dit samen met de gemeente Rijssen-Holten en de regio Twente te gaan organiseren.